Gastenboek

Dierenoppas Flames Freedom biedt de mogelijkheid om ook je huisdier een vakantiegevoel te bezorgen.

Hebt u ook een leuk berichtje voor in het gastenboek? Stuur dit dan zeker door naar info@flamesfreedom.be of via het contactformulier.

Hallo Nikita, Oulia en Moira willen jou van harte bedanken voor de leuke wandelingen en de goede verzorging die we krijgen als wij baasjes aan het werk zijn. Wij appreciƫren ontzettend de flexibiliteit waar wij steeds op kunnen rekenen voor jou soms last-minute interventies. Wij krijgen altijd een leuk verslagje van het bezoek via het heen en weer schriftje. Dit geeft ons een heel goed vertrouwen in jou dier-mens relatie. Vele groetjes van ons alle vier en veel succes!!

 

Koen en Balbine

Nikita, bedankt om er de afgelopen twee maand steeds te zijn voor onze poezen! Sinds jij voor Wiske en Jefke komt zorgen als wij er niet zijn, kunnen we al eens een vakantie of citytrip boeken en zorgeloos vertrekken. De poezen zijn het goed gewoon en kijken steeds uit naar jou bezoekjes! Dikke merci!

 

Soetkin, Cody, Wiske en Jefke

Na elke wandeling kort berichtje over hoe het verlopen is. ONze hond is nog een echte puber, dus zeer belangrijk dat we ook horen wat er moeilijk loopt. Tof dan Nikita zelf met ideeƫn komt over hoe we een en ander kunnen aanpakken. Morris vindt de wandelingen super, en ik ben gerustgesteld dat ik 100% op Nikita kan rekenen wat me rust bezorgd in mijn drukke job! Vijf sterren, zonder twijfel.

 

Ciska

Toen ik Nikita voor de eerste keer ontmoette wist ik direct dat zij de juiste persoon was om tijdens onze vakantie voor mijn poezen te zorgen: ze kwam heel naturel, vriendelijk en zacht over. Ik merkte direct dat zij met dieren kon omgaan. Ook mijn beide poezen leken door haar aangetrokken. Ze nam de tijd om even kennis te maken met Pluis en Luna, terwijl zijn aandachtig luisterde naar hetgeen ik het liefste had voor de verzorging van mijn poezen tijdens de vakantieperiode. Ik had er direct vertrouwen in en... terecht. Na mijn verlof leken mijn poezen tevreden, de kattenbak was steeds op regelmatige basis geledigd zodat het geen vuil boeltje was in huis... de post lag netjes op de tafel en de planten hadden water gekregen. Het is leuk te weten dat je je huisdieren in vertrouwen kunt achterlaten terwijl je op verlof bent, dat je iemand hebt die als het ware ook een beetje je huis in het oog houdt. Onze familie woont niet in de buurt en eht stemde me dan ook gerust dat ik niet weeral beroep moest doen op de buren... Een echte aanrader!

 

Anniek

Copyright - All rights reserved Nikita Duweyn - Flames Freedom